Minusta

Erityisosaamistani ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, mm. vatsalihasten erkauman tutkiminen ja kuntoutus, sekä aktiivisen liikunnan ohjaus raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Asiakkaan kohtaaminen on tärkein työkaluni, jonka lisäksi hyödynnän työssäni useiden lisäkoulutusten kautta syntynyttä tietoa mm. hengityksen merkityksestä, huomioiden faskioiden- , arpien ja purentalihasten käsittelyn.

Otan vastaan kaiken ikäisiä naisia lantionpohjan fysioterapiaan erilaisten toimintahäiriöiden kuten kivun, tuntopuutosten tai paineen tunteen vuoksi lantionpohjan alueella. 

Pidän seksuaalineuvonta vastaanottoa yksilöille, pariskunnille ja moniskunnille Espoon Niittykummussa.

Olen ollut perustamassa SUHKia jo vuonna 2005 ja tällä hetkellä hän toimin asiakastyön lisäksi SUHKn hallituksessa, sekä SUHK Maman operatiivisen toiminnan johtajana. 

Palautteet

”Odotukseni ylittyivät ja koin ehdottomasti saavani rahoilleni vastinetta. Suosittelisin palvelua mielelläni muillekin.”

Nainen 38v.

”Olen erittäin tyytyväinen käyntiini SUHK Mamalla. Fysioterapeuttini oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva. Sain paljon tärkeää tietoa raskauden vaikutuksesta kehooni ja erityisesti lantionpohjan lihaksiin.”

Nainen 29v.

”Suosittelen kaikille naisille ikään katsomatta lantionpohjan fysioterapia käyntiä! Se tietotaito ja intohimo oman työn suhtautumiseen 👍👍! Terhi on erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen, hienotunteinen ja asiantunteva. Jokaisen äidin tulisi opettaa tyttärilleen lantiopohjan lihasten hallintaa ja niiden tärkeyttä koko vartaloon. Mahtavaa!”

Nainen 46v.

Paremman naisten terveyden puolesta!


%d bloggaajaa tykkää tästä: