Mama – arvokas ja ihana nainen

Samoin kuin äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia Suomessa, on mielestämme SUHK Maman taival vasta alussa. Tulevina vuosina edessä on paljon työtä, jotta jokainen nainen saisi tarvitsemansa avun keskivartalon ongelmiin ja ennen kaikkea ongelmien ennaltaehkäisyyn!

Kuva Janette Mirjamo, Primaq

”𝑀𝐴𝑀𝐴 – arvokas ja ihana nainen 💜⁣⁣
⁣⁣
Maman suora käyttömerkitys on viitata äitiin. Slangikielessä Mama ilmaisulla voidaan kuitenkin tarkoittaa naista, ihanaa naista. SUHK Mama on kaikkien Naisten Fysioterapiakeskus ja jokainen nainen on meille Mama, nainen joka tuntisi olonsa hyväksi ja riittäväksi omassa kehossaan läpi elämän.⁣⁣
⁣⁣
Naiseus alkaa meissä varhain ja muuttuu elämän varrella. On olemassa naiseutta ilman raskautta ja naiseutta ilman äitiyttä. Meille olet tervetullut hoitoon missä vaiheessa tahansa oman naiseutesi polkua. Haluamme kohdata sinut vastaanotolla aina kokonaisvaltaisesti, kuunnellen, ohjaten ja hoitaen kosketuksen kautta. Jokaisen naisen tarina on omanlaisensa arpineen tai ilman, tärkeintä on pysähtyä sen äärelle ja kokea miltä tuntuu tulla kohdatuksi.⁣⁣
⁣⁣
Mama, itsessään lepäävä nainen kenen lähellä on hyvä viipyä.⁣⁣
⁣⁣
Rakkaudella, SUHK Mama 💜⁣⁣”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: