Se näkyy naamasta, vai näkyykö?

Kaikki meistä varmasti jo tietää, että totuus ei näy ulospäin ihmisestä seuraamalla hänen insta tiliään tai lukemalla blogiaan. Sain viime viikolla palautetta ”Harva pitää noin monet langat käsissään ja saa sen ulospäin näyttämään noin helpolta, vaikka sitä se ei varmasti ole. :)” Itsestä taas tuntuu, että vain valitan kiirettä ja ajan puutetta 🤦🏼‍♀️

Instagramissakin on näkynyt nousevana trendinä kertoa myös huonoja fiiliksiä silloin kun niitä on, jopa itkeä kameralle. Eihän kenenkään elämä ole yhtä kiiltokuva hymyä ja aitous koskettaa seuraajia.

Katsoin viime perjantain Vain Elämää jakson ja Erinin veto Ei susta huomaa jotenkin herätti ajatuksia.. Ja varsinkin keskustelu kappaleen jälkeen jossa kuvailtiin kuinka Erin Maija Vilkkumaan sanoituksen näki. ”Semmoinen tyyppi keneltä ei koskaan kysytä, et mitä sulle kuuluu tai miten sulla menee ja joka ikäänkuin kantaa kaikkia muita ja kun joku joskus sattuu kysymään mitä sulle kuuluu niin se saattaa romahtaa.”

En koe olevani vahva ihminen, mutta tunnistan pitäväni kaikin keinoin kiinni siitä ettei kukaan vain huomaa. Kyllä moni on kysynyt tämänkin vuoden aikana miten menee ja vastaus kysymykseen toistaa samaa kaavaa, hyvin menee tai päivä kerrallaan.

Olen luonteeltani ehkä vähän erakko, en pidä esimerkiksi mistään joukkueurheilulajeista, vaan tykkään tehdä asioita yksin ja se tuntuu paljon helpommalta omalle luonteelle. Juoksua rakastan, koska siinä saa olla täysin yksin omien ajatusten kanssa. Olin nuorena aina kateellinen ”tyttöporukalle” jotka pitivät yhtä ja tekivät kaiken jengissä.

Kuka on se tyyppi kenelle voit aina soittaa ja sanoa ihan mitä tahansa… ööö… tota…kuka?

Olihan minullakin ystäviä! Ja varsinkin aikuisiällä olen saanut niitä onneksi valtavasti lisää 🙏🏼 Omien todellisten tunteiden näyttäminen on kuitenkin osoittautunut melko haastavaksi. Voi usein olla helpompi pitää suojakuori päällä kuin näyttää omat tunteet aidosti. Vai mitä ootte mieltä? Joskus joutuu vähän kaivamalla kaivamaan, että tunteet tulevat ulos. Mutta muistetaan siis kuunnella toisiamme ja kysyä aidosti miten toisella menee. Hymystä huolimatta ☺️

Tunne mitä tunnet, mutta näytä se myös ainakin yhdelle tärkeälle ihmiselle elämässäsi ✨👻

Kaikki instagramin kuvat alla ovat tältä vuodelta, mutta mitä oikeasti kuuluu?

Terhi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: