SUHK Juoksukoulu starttaa pian!

Tälle keväälle on tiedossa superkivaa työaikaa juoksun parissa. Odotan aivan intona, että pääsen vetämäään juoksukoulua, auttamaan ja tsemppaamaan muita innokkaita koululaisia juoksun saloihin!

SUHKin Juoksukoulu kokoontuu keväällä yhteensä 15 kertaa, kerran viikossa aina tiistaisin. Aloitus on 30.1.2018 Klo:16.30. Tavoitteena on tietenkin saada juoksuun lentoa ja motivaatiota kivassa porukassa.

tumblr_mbngoaF8UP1r1u0gno1_500

Oma juoksutaustani on alkanut jo lapsuuden maastojuoksukilpailuista ja isän kanssa kierretyistä hölkistä, mutta aikuisiällä opettelin lajin pariin hitain askelin. Tähän mennessä olen juossut neljä täyttä maratonia ja useamman puolikkaan. Itselläni on kolme lasta ja synnytyksen jälkeisen paluun lenkkipoluille olen opetellut kantapään kautta. Fysioterapeuttina voin auttaa juoksukoululaisia erityisesti rasitusvammoissa ja palautumisessa. Personal trainerin työn kautta taas saan tuotua juoksutreeneihin tärkeää vaihtelevuutta, joka vie kehitystä eteenpäin ja askelta lennokkaampaan suuntaan. Kehon toiminnan ydin on kuitenkin vahva keskivartalo, jonka hallinta auttaa välttymään mm. ikäviltä rasitusvammoilta tai tapaturmilta. Pilates ohjaajana tuon juoksukouluun mukaan ryhdin tärkeyden ja vartalon kannatuksen.

Mikäli koskaan olet ajatellut juoksun olevan se juttu, nyt viimeistään kannattaa lähteä mukaan!

blogger-image-1088088903

 

 

Terhi

Fysioterapeutti

Urheiluhieroja

FAF Personal Trainer

Pilates- ohjaaja

terhi.antikainen(at)suhk.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: