Irti tietokone koomasta

Koko päivä koneella, tehden hommia… huono happi, alkaa väsyttää. Tällaista tänään, mutta onneksi omalla kohdalla harvemmin päätteen ääressä joutuu kökkimään koko päivän. Näin aikuisena ymmärtää kyllä hyvin, mikä koomailuun auttaa. On lähdettävä ulos, liikkeelle, johonkin! Ja kas onkin jo pirteämpi olo. Välillä vaan on tehtävä suunnittelu, jotta ohjaukset onnistuu ja ryhmäläiset kehittyy.

Kuvassa Lumineers Synchron muodostelmaluistelijoita maailman parhaimman oheistreenin, eli tietenkin pilateksen, jälkeen 😁

Mites koululaiset? Vaikka meilläkin harrastetaan paljon. On fudista, painia, voimistelua ja aivan riittävästi kaikkea tapahtumaa.. niin kyllä ne kännylälle jäisivät ihan mielellään vaikka koko illaksi, jos saisivat. Uusien lasten liikuntasuositusten mukaan lasten tulisi liikkua vähintään 3h päivässä. On siinä vaan tekemistä. Vaikka harrastus kuskaaminen onkin melkoinen painajainen (ainakin tulossa, nuorin ei edes harrasta vielä!), kannatan kovasti ohjattuakin liikuntaa. Varsinkin tänä talvena on saanut pimeässä vesisateessa hakea tahdonvoimaa perinteisiin ulkoleikkeihin.

Onneksi tämä meidän ekaluokkalainen oikein erikseen aneli, että hän saisi olla iltsissä neljään, koska kolmesta neljään on liikuntaa. Sopii mulle!

Kuvat Leppävaaran testaustila 💪🏼

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: