Talvilajien pariin

Viikko on lähtenyt taas käyntiin. Tänään oli toimipistevastaavien kanssa palaveria laskutuksesta. Meillä aukeaa uusi toimipiste Kirkkonummelle helmikuun alussa, joka aiheuttaa myös lisä kiirettä. Siellä on väliseinät pystyssä ja toivottavasti pian päästään sisustamaan! Kirkkonummen toimipiste on järjestyksessään SUHKin seitsemäs.

Viikonloppuna sain tehtyä rauhassa muutaman tunnin juoksukoulun materiaaleja, kun lapset oli yökylässä miehen siskolla. Rapsakka talvinen juoksukeli, mutta yhä asfaltit on aivan sulana.

Lauantai-illan vapaa käytettiin käymällä leffassa miehen kanssa kahdestaan todella pitkästä aikaa. Yösyöttö oli hauskalla tavalla tehty elokuva, suosittelen.

Meidän nuorimmainen, Roomeo, on nyt reilun 1,5 vuotias ja laittoi viime torstaina tutin roskiin. Etukäteen hieman jännitti, kuinka yökylässä menee. Turhaa huolehtimista! Yö oli mennyt hyvin ja reippaan Roomeon lisäksi tädin mies opetti keskimmäisen lapsen luistelemaan 😊

Eväät nopeasti napaan ennen painitreenejä.

Sunnuntaina olin kuuntelemassa Coach Karin luentoa Ovon vanhempainillan yhteydessä, jossa käytiin läpi kuinka vanhemmat selviytyisivät paremmin urheilija lapsen kasvattajana. Paljon hyviä vinkkejä, kuinka tukea lasta harrastuksen ylä- ja alamäessä. Suomi on pohjoismaiden kärkimaita, jossa nuoret lopettavat harrastamisen kasvaessaan ja luennolla yritettiin löytää ratkaisuja että näin ei kävisi. Harjoitusmääristä tai kilpatasosta huolimatta tekemisen täytyisi olla lapsesta hauskaa. Erittäin hyviä työkaluja meille vanhemmille tämän asian muistamiseen!

Talvisen rapsakkaa viikkoa!

Terhi ❄️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: