Pyhät takana

Nyt alkaa todellakin riittämään nää pitkät päivät ja kotosalla oleilu!

Käytiin tämän meidän koululaisen kanssa tänään jo työpaikalla tuulettumassa pilatestunnin ja hieronnan merkeissä. Ollaan otettu etuspagaatin kanssa käyttöön hieman kotiharjoitteita, jotta kevään esityksissä tulisi onnistumisen tunne. Cecilia harrastaa joukkuevoimistelua ja juuri tänään tehtiin päätös ottaa oheen vielä rytminen voimistelu kerran viikossa, kun tyttö sitä niin kovasti toivoi.

Itse kävin perjantaina juoksemassa reippaan kympin lenkin. Kaikki ylämäet kiusasin sykerajoja lähelle maksimia ja nousihan se mittari viimein yli kahdensadan. Kuvan ehdin napata yhden lyönnin verran jälkijunassa…

Instastoorissa kerroinkin jo, että vetämäni juoksukoulu starttaa SUHKilla tammikuun lopussa. Eli vielä ehtii loistavasti mukaan kiusaamaan sykerajoja kimpassa! Juoksukoulusta löytyy lisätietoja myös blogin yläpalkista. Tulkaa mukaan 😊 Paketti on kasassa hyvin juuri ennen kevään puolimaratonia ja antaa varmasti uutta puhtia myös konkareille.

Mukavaa alkavaa arkea kaikille!

Terhi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: