Tervetuloa!

cropped-pilates.jpg

Olen Terhi, 33-vuotias fysioterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Olen kirjoittanut blogia esikoiseni syntymästä saakka, vuodesta 2010 osoitteessa http://www.lystimaki.blogspot.com. Nyt koen uuden elämänvaiheen myötä tarvetta jättää vanhan blogin jutut taakse ja keskittyä uudella innolla jakamaan teille asioita, joista tällä hetkellä itse saan eniten voimaa ja inspiraatiota arkeen.

Arkeni täyttyy tällä hetkellä oman yrityksen pyörittämisestä, jonka olen perustanut mieheni kanssa vuonna 2005. Fysiotepia asiakkaiden lisäksi toimin personal trainerina, ohjaan pilates tunteja, sekä juoksukoulua ja teen raskaushierontaa.

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan uutta blogia, joka toivottavasti päivittyy tasaiseen tahtiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: