SUHK Mama Pilates

Viime viikkoina paljon vapaa-aikaa on kulunut äitiysfysioterapian parissa. Viikonloppuna lapset oli yökylässä ja me ystävien kanssa talkoo hengessä maalattiin Espoonlahden toimipisteessä seiniä. Eilen otettiin valokuvia ja materiaalia kaikkea kivaa tulevaa varten!

Huhtikuun puolessa välissä alkaa Espoonlahdessa pyörimään SUHK Mama pilates ryhmät, jotka on suunnattu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Nyt kannattaa siis olla kuulolla, mikäli sinä tai ystäväsi kaipaatte tietoa raskauden ja synnytyksen aikaisesta turvallisesta liikunnasta!

Terhi 💖

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: