Kohti avajaisia

Viikko on pitänyt sisällään paljon kaikenlaista. Omat treenit on jääneet vähemmälle pilatesta lukuunottamatta. Onneksi ensi viikolla alkaa juoksukoulu ja viikottainen lenkki tulee tehtyä integroituna työpäivään.

Tällä viikolla ollaan valmisteltu jo kovasti ensi perjantain avajaisia. Kirkkonummen uusi toimipiste aukeaa perjantaina 2.2. Kirkkonummen sanomissa tuli tänään tällainen vastaan..

Itselleni ikea on tullut tutuksi ja auto on täynnä sisustus tavaraa. Loput tulee huomenna postissa. Pesin myös viikonloppuna kaikki pyyhkeet, niin ovat valmiina ensimmäisiä asiakkaita varten.

Tänään oli yhdet synttärit, äänestäminen ja lasten harrastuksissa ollaan tietysti käyty pitkin viikkoa. Cecillä olikin perjantaina vanhempien info. Hyvin on tyttö jaksanut! Vielä kun pysyisi terveenä. Perjantai-iltana kasin jälkeen alkaa tosin jutut olemaan jo omaa luokkaansa 🙈

Roomeolla puhkesi ylhäälle kulmahampaat pe-la välisenä yönä ja todella valvottiin lähes koko yö. Pakko oli johtua hampaista, kun sitä edellinen ja sen jälkeinen yö taas ei mitään. Unenpöpperössä yöllä sitä ei vaan tajua, mikä on oikein hätänä. Koittaa vaan sinnitellä aamuun.. Päiväunet meillä nukutaan edelleen ulkona.

Tänään kirjoittelin vielä ensi viikon materiaaleja valmiiksi.. Torstaina alkaa myös kevään alkeispilateskurssi Espoonlahdessa aamupäivisin. Ensi viikolla pilatekseen tulevat lisäksi Lumineersit, jotka ovat olleet kunnon kolmen viikon kisaturneella. Täytyy ehkä keksiä heille jotain palauttavaa 😄

Ja koska en ehtinyt kauppaan ja pakkasesta kaikki marjat on syöty, lisäsin iltapalalla mantelijugurttiin #lähiruokaamaalta! Ihana mustikan maku!

Onneksi autoon tuli sähkövika viikko sitten, eikä nyt! Ja varkaat kävivät viime viikolla, eikä nyt! Siispä uusi viikko täynnä ohjelmaa… juoksukoulu, pilates, avajaiset, tulkaa vaan 👊🏻 Olen valmis! ….ehkä…

Terhi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: