Avantoon!

Viime viikonloppuna tuli testattua ystävän kanssa Helsingin Allas Seapool. Merivesi altaassa oli hieman väljempää kun lämpimässä altaassa 😊 Sauna oli tilava, mutta pukuhuoneet kovin ahtaat. Näin Espoon suunnalta kulkevana viikonloppu käynti sunnuntaina oli kätevä, koska auton sai ilmaiseksi aivan torille Seapoolin eteen parkkiin.

Kylmään veteen meneminen aina alkuun hieman hirvittää, mutta loppu päivän on aivan super olo! Roomeon kanssa nukahdettiin kuin tukit puoli seitsemältä illalla.

Vielä niin konkari avanto-uimari en ole, että pärjäisin reissusta ilman saunaa. Sauna ja pukuhuone mahdollisuudesta saa pulittaa kuitenkin hieman roposia. Hinnat taitavat pyöriä pääkaupunkiseudulla 8-20€ tienoilla. Ennen kävin avannossa Oittaalla, jossa kuulemma tällä hetkellä on menossa omistajan vaihdosta. Jos joku tietää kertoa, onko sauna auki, niin laittakaa kommenttia!

Loistava tapa palauttaa kehoa mm. kovasta treenistä! Kylmä vesi toimii siis hyvin esim. kovan treeniviikon päälle tai pitkän lenkin jälkeen. SUHKin juoksukoulu alkaakin ensi viikon tiistaina. Siirsimme aloitus aikaa hieman myöhemmäksi klo:17.00 yleisön pyynnöstä, jotta töistä tulijat ehtivät paremmin mukaan. Ryhmään mahtuu vielä, joten ota heti yhteyttä ja varaa paikkasi 😊

Terhi 👟👟

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: