Syksy on täällä!?!

Kesä oli ja meni. Näköjään myös syksyä on viipotettu menemään pitkälti vain instaa päivitellen.

Elämässä kaikki hyvin ja mallillaan ☺️ Töitä aina vähän liikaa. Yksi lapsista ajoittain kuin esiteini. Nuorimmalla ensimmäiset uhmat. Päivää ilman yhtään harrastusta tai turnausta saa etsiä. Ja sitä rataa… Ihana perus -minuuttiaikataulutettu- arki rullaa.!

Salilla ja lenkillä on käyty ahkerasti ja parin viikon päästä lähden Saksaan juoksemaan syksyn puolimaratonin.

Moikat vielä keskimmäisen kainalosta kotisohvalta 👋🏼

Pysykää terveinä!

Terhi 🍂🍁

2 vastausta artikkeliin “Syksy on täällä!?!

  1. Hei, Tämä ei tänne oikeastaan kuulu, mutta ostettiin pojalle kirpputorilta samanlainen jalkapallo nojatuoli kuin teillä. En tiedä onko teillä sitä enään ja ainoa minkä googlesta löysin oli sinun vanhassa bloki kuvassa. Haluaisinkin tiedustella onko sinulla tietoa kyseisestä tuolista kun itse emme löydä tuolista tietoja ja myyjä muisteli ostaneensa sen joko Iskusta tai Askosta aikoinaan. Mikäli tiedät enemmän kyseisestä tuolista olisi itsekin mukava tietää mikä yksilö on mahdollisesti kyseessä T: Toni PS. Kiitos jo etukäteen

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: