Aurinkoista hiihtoloma viikkoa!

Olen itse koko viikon töissä, mutta esikoisen vein eilen pariksi päiväksi mummulaan. Pakkasesta huolimatta ja näin ikkunan läpi katsottuna aurinko piristää kummasti. Tulee ihan kaamoksen voittanut olo. Vaikka arki rullaakin muuten normaalisti, helpottaa päivittäistä juoksemista kummasti tauolla olevat lasten harrastukset.

Eilen käytiin viimein leikkauttamassa Lion hiukset, kun oli vapaa arki-ilta. Roomeon hiukset on leikattu kerran aikaisemmin, mutta eilen hän oli nyt vain päättänyt ettei istu lähellekään parturin tuolia…  Se siitä sitten. Ainakin isoveli on nyt valmis astumaan uuteen päiväkotiin ensi viikolla! Valittiin tällä kertaa parturiksi iso-omenassa sijaitseva Ompun Torppa. Oikeastaan siitä syystä, ettei kyetä varaamaan parturi aikaa etukäteen. Paikan ulko-asu on myös mielestäni lapsiperheille kutsuva. Palvelu oli juuri sitä mitä odotin tai jopa parempaa. Molemmat pojat olisi päässeet heti tukan leikkuuseen. Vaikka saatiinkin vain yksi komistus istumaan penkkiin, voin suositella paikkaa 👌🏼

Aurinkoista ja ihanaa hiihtomaa kaikille ketkä sitä viettävät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: