Eka luokka paketissa ūüĎŹūüŹľ

Koko viikko on juhlittu, kun kaikkien lasten kevätjuhlat olivat tällä viikolla eri päivinä. Sokerina pohjalla tänään vietettiin ensimmäisiä koulun kevätjuhlia. Oli hienoja esityksiä, suvivirsi ja todistusten jako.

Nopeasti hujahti ensimmäinen kouluvuosi ja todella reippaasti on jaksanut esikoinen läksynsä hoitaa harkkamäärästä huolimatta. Nyt jäätiin koulusta ansaitulle pitkälle kesälomalle, josta kaksi ensimmäistä viikkoa menee  voimisteluleirin merkeissä.

Kev√§tjuhlan j√§lkeen otettiin p√§ikk√§rit terassilla, joka on parasta lomassa ‚ėÄÔłŹ Kohta l√§hdet√§√§n seuraaviin juhliin ja huomenna ohjaan taas SUPpilates tunnin Sarfvikin venesatamassa klo:12.00! Tulkaa viel√§ kun kelit hellii ‚ě°ÔłŹ¬†https://holvi.com/shop/jvdealoy/section/sup-pilates-tunnit/

229EEE87-C73A-45DB-A628-FD2855E12228.jpeg

Terhi ‚ėÄÔłŹ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: